Salata MIMOZA

de divainbucatarie in Salate, 26 Feb 2011 | 9793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mijlocii fierti in coaja
  • 4 morcovi mijlocii
  • 2 sfecle de marime medie
  • 2 cepe verzi
  • 2 conserve peste -scrumbie,
  • hering
  • 2 oua fierte de consistenta tare
  • 200 g maioneza
  • 1 pachet gelatina
  • 200 ml apa
  • Sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata MIMOZA:

Fierbem morcovii si separat sfecla. Legumele le taiem cuburi iar ouale vor fi date prin razatoare. Scurgem pestele si il amestecam cu ceapa tocata astfel incat sa obtinem o pasta.Intr-o oala mica se toarna apa si adaugam gelatina. O amestecam pana se dizolva apoi incalzim apa pana la primul clocot. Dam la o parte si asteptam sa se raceasca. Punem gelatina racita peste maioneza si amestecam pana se omogenizeaza. Fiecare tip de legume va fi amestecat separat cu maioneza, condimentat cu sare si piper, si pus in straturi intr-un vas. Pastram putina maioneza pentru a acoperi salata. Eu am ales cartofii pentru baza, apoi am pus un rand cu morcovi, urmand pestele frecat cu ceapa, sfecla si la final albusul si galbenusul. Este o salata frumoasa si gustoasa.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata MIMOZA" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata verde cu piept de pui